Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet yürekin yeğleme edilir.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin kombine halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin boyut önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın geçişini belli bir dönem aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayıcı baplardır.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz mualla olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kupkuru defa düzı 150 metrekare’den çokça ve yekten bir küme misilı olan umumi binalarda, yamaç adeti 4’ten okkalı olan bütün gestaltlaşmalarda yangın merdiveni yapılması zaruri kılınmıştır.

Yangın bapları olarak da malum ivedili çıkış kapılarının ne malzemeden konstrüksiyonlması gerektiği, kesinlikle konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine kadar dayanıklılık seviyeleri cemi muayyen standartlar gözetilerek binalmalıdır.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya selim ve kolaylıkla açılabilen bünyeya sahiptir.

Bir kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması muhtemel yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem görmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Göreceksiniz ki bu had faziletli kaliteli yangın kapılarını en usturuplu fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısı, isminden Yangın kapısı istanbul fiyatı bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Umumi amacı insanoğluın binayı mazarrat görmeden vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri konum tuzakır.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli ilke panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zayia düşmesidir.

Icraatında kanatlardan biri durağan başkası hareketlidir. Sabit kanada madun üst sürgü ve art posta uygulandığı kabilinden, dikey panik bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması esenlanarak daha zait insanoğlunun intikaline yada tahliyesine imkân verir.

CMD Maden; birinci sınıf ve sağlam yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın güvenliği dair kompetan kadrosuyla Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Report this wiki page